slide left slide right

Restitution

A wake up call – søvn er alfa omega for din energi. Alle kroppens og hjernens energi-producerende processer regenererer, når du sover, og din følelsesmæssige sundhed, fysiske sundhed og dit immunsystem afhænger af, om du får nok kvalitetssøvn. Tilstrækkelig kvalitetssøvn er også en af de stærkeste fysiske stress-buffere vi kender i dag.

For Cal var det en udfordring at acceptere, at det er okay at tage en middagslur, men han lærte og mærkede hurtigt, hvordan kroppen bare havde brug for mere hvile og restitution især under hans behandlingsforløb. En god nats søvn og en ”morfar” midt på dagen er måske den mest effektfulde måde at lade batterierne op – få ny energi og dermed være bedre rustet til dagens udfordringer.

Det er vigtigt at sætte farten ned engang imellem og virkelig lytte til dit sind og din krop. Det er rart, og det betaler sig både før, under og efter kræft.

Her på siden vil der løbende komme information og inspiration til dig i form af filmklip med Chris og Cal samt artikler baseret på den nyeste forskning. God fornøjelse.



Mere frugt og grønt

1.500-4.000 nye kræfttilfælde om året i Danmark, kunne være undgået ved at spise mere frugt og grønt.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Sidste nyt i bloggen


Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::