slide left slide right

Træning

Kroppen er skabt til bevægelse – både daglig fysisk aktivitet og struktureret træning. Vores krop består af milliarder af celler. Hver celle er som en lille pose propfuld af vand. Men hvad sker der i naturen med vand, der står stille? Forestil dig en skovsø, hvor alting står stille. Uden bevægelse i vandet kommer ingen ilt til fisk og planter. Søen dør. Vi har det bedst, når kroppen er et brusende hav med masser af bevægelse, masser af ilt og masser af kraft og energi!

Træning er et enestående redskab både før, under og efter kræft. Hvis man kunne samle alle de positive effekter af daglig fysisk aktivitet og træning i en pille, ville man have det mest effektfulde værktøj i forebyggelsesøjemed. Træning spiller også en rolle under og efter kræft. Pillen er jo ikke opfundet, så derfor er vi nødt til selv at tage ansvar og få inkorporeret daglig fysisk aktivitet og træning i hverdagen. De positive effekter af motion er blandt andet mere energi, socialt samvær, et stærkere udgangspunkt før eventuel kræftbehandling, bedre livskvalitet og kan momentvis fjerne dit fokus fra sygdommen.

Her på siden vil løbende komme information og inspiration til dig i form af filmklip med Chris og Cal samt artikler baseret på nyeste forskning. God fornøjelse.Mere frugt og grønt

1.500-4.000 nye kræfttilfælde om året i Danmark, kunne være undgået ved at spise mere frugt og grønt.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Sidste nyt i bloggen


Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::