slide left slide right
Om Calvin MacDonald

Calvin MacDonald er pensioneret pilot og er bosiddende i Mukilteo, Washington. Han blev født i Stoneham, Massachusetts i 1938. Efter at have afsluttet high school, startede han på North Eastern University i Massachusetts og blev uddannet civilingeniør. Efter college tog han i hæren via ROTC og startede på militærets flyveskole. I 1965 efter at have gennemført hans tid i hæren, fik han job hos Northwest Airlines. Cal tilbragte hele hans 33 år lange karriere hos Northwest Airlines og fløj flere forskellige typer fly herunder Electra, 707, 727 og DC-10. Han opnåede status som kaptajn på Electra og gik på pension som 60-årig.

Cal giftede sig med Valerie i 1969, som er tidligere stewardesse hos Northwest Airlines. De boede i Minnesota ved Lake Minnetonka i 15 år sammen med deres 2 børn – Heather og Chris. I 1984 flyttede Cal og familien til staten Washington. I deres nye hjem og omgivelser brugte han tiden på at flyve, at bygge det magiske udendørs aboret og på at hjælpe andre. Hans passion for at flyve har hjulpet mange andre mennesker med at komme sig over deres frygt for at flyve. I 20 år arbejdede han frivilligt for den lokale ”Fear of Flying” klinik.

Cal er aktiv og nyder naturen. Han har en passion for at stå på ski, vandre og sejle. Han vandrer de ruter, der ligger tæt på hans hjem, står på skiløjperne i Washington Cascade bjergene (selv indenfor de sidste 2 år har han stået på ski med sit barnebarn) og sejler når vandet tillader det og når han har mulighed for det. I sommeren 2008 besteg han Mt. Rainier i en alder af 70 år sammen sin datter, søn, familie og nære venner.

I januar 2009 i en alder af 70 år fik Cal diagnosen spiserørskræft i stadie 4 og budskabet var, at han havde 6-8 måneder tilbage at leve i. Før kræftdiagnosen havde han aldrig overnattet på et hospital. Siden han fik diagnosen har han bekæmpet kræften med ernæring, træning, søvn, positiv tænkning og konventionel behandling. Efter 5 måneder var Cal i radiografisk remission – kræften var ikke længere synlig på hans scanninger.Rygning giver kræft

43 - 60 % af kræft i spiserør, strubehoved og mundhule skyldes rygning.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Sidste nyt i bloggen


Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::