Porre- og blomkålssuppe

 cauliflower
  • 1 løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1/2 blomkål
  • 1 porre, i skiver
  • 1/2 l grønsagsbouillon
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. karry pulver
  • 1 spsk. olivenolie
  • Frisk timian
  • Muskatnød
  • Salt og peber

Kom olie i en gryde over medium varme. Rør løg, gurkemeje, karry pulver og hvidløg. Når løgene er bløde, tilføjes blomkål og porre. Lad det steg i et par minutter. Tilsæt bouillon og skru ned til lav varme, og lad suppen simre, indtil grønsagerne er bløde. Hæld suppen over i en blender. Blend suppen helt glat. Rør timian, muskatnød, salt og peber i. Serveres med ristet fuldkornsbrød til.



Mere frugt og grønt

1.500-4.000 nye kræfttilfælde om året i Danmark, kunne være undgået ved at spise mere frugt og grønt.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Sidste nyt i bloggen


Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::