Linsesuppe

lentils

  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 hakket løg
  • 1 gulerod i skiver
  • 1 l. grønsagsbouillon
  • 1 kop tørret linser
  • ¼ tsk. tørret timian
  • 2 laurbærblade
  • 1 spsk. gurkemeje
  • Salt og peber

I en stor gryde sauteres løg og gulerødder i olivenolien i 3-5 min indtil løgene bliver klare. Tilføj grønsagsbouillonen, linser, timian, laurbær, salt og peber.

Reducer varmen og lad retten simre. Læg låget på og lad det simre indtil linserne er bløde, ca. 45 min. Fjern laurbærbladene og retten er klar.

Velbekomme.

Tilbage til opskrifter



Mere frugt og grønt

1.500-4.000 nye kræfttilfælde om året i Danmark, kunne være undgået ved at spise mere frugt og grønt.

(Kilde: Kræftens Bekæmpelse). 

Bøger

Sidste nyt i bloggen


Banner
+ (alm. trafik takst)

Designet af: chrismacdonald.dk ::